Wie zijn wij:
Koers Heftruck Service is gespecialiseerd in het leveren van heftrucks, reachtrucks en aanverwante producten, zoals stapelaars, palletwagens en tractiebatterijen, voor kleine en grote ondernemingen. Zo leveren wij nieuwe, maar ook gebruikte heftrucks voor iedere situatie. De ingeruilde trucks worden door ons nageken en voorzien van een onderhoudsbeurd en eventueel is het mogelijk dat een machine wordt gereviseerd in onze eigen werkplaats, waarbij de veiligheid van het materieel voorop staat. Alle trucks kunnen bij u aan huis geleverd worden door middel van eigen vervoer. En om onze totaaloplossing voor uw magazijnvraagstuk kompleet te maken kunnen wij uw ruimte inrichten met hoogwaardige palletstellingen in iedere hoogte.

Onze service:
Wij beschikken over een eigen technische dienst. Onze ervaren monteurs voeren zowel preventief onderhoud uit als reparaties aan huis in geval van storingen of calamiteiten. Wij geven garantie op elke truck die wij leveren. Goede instructies en uitleg horen daar vanzelfsprekend bij.

Reparatie op locatie:
Wij repareren alle voorkomende merken en soorten intern-transportmiddelen, zowel in onze werkplaats, maar ook op locatie. Indien u dit wenst kunnen wij een onderhoudscontract afsluiten zodat uw machine periodiek onderhouden wordt.

Huur en lease:
Indien gewenst kunnen wij naast een koop optie het materieel verhuren of voor langere termijn leasen. Dit kan als operationele of financiële-lease. Onze verkoopadviseurs kunnen u hierin adviseren.

Het materieel:
Omdat u bij aanschaf van intern-transportmiddelen niet over één nacht ijs gaat, kunnen wij alle machines bij u op locatie demonstreren.

Openigstijden:
Wij zijn elke werkdag geopend tussen 08:00 en 17:00 uur. Indien u buiten deze tijden onze showroom wilt bezoeken kan hiervoor een afspraak gemaakt worden.

Adres gegevens:
Koers Heftruck Service
Westkanaalweg 1 K
2461 EC Ter Aar
Postbus 246
2400 AE Alphen aan den Rijn
Tel  0172-751260
Fax 0172-751261
E-mail info@koersheftruckservice.nl
Koers Heftruck Service
Koers Heftruck Service
Koers Heftruck Service
Heftruck